Conopida cu smantana la cuptor

Picture 580

Ingrediente :
1 conopida (1,5 kg)
400 ml smantana
2 oua
sare
3 lg unt
4 lg pesmet
piper (optional)

Mod de preparare :
Spalam conopida, apoi o desfacem buchetele si o punem in oala cu apa clocotita ; adaugam sare si o lasam sa fiarba (atentie sa nu se zdrobeasca).Dupa ce a fiert, o strecuram de apa .

Luam o cratita sau un vas de yena, o tava etc si o ungem cu 2 lg de unt; presaram 2 lg pesmet si asezam buchetelele de conopida fiarta. Deasupra turnam amestecul de oua batute cu smantana si sare, si lingura de unt ramasa deasupra, apoi presaram cele 2 lg pesmet ramase si dam la cuptor tava.

Servim cu smantana deasupra si putin piper in cazul meu.
Sa aveti o zi superba ! šŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Ǝncarc...

7 Responses to Conopida cu smantana la cuptor

  1. TeoBucatar

    Musai sa fac si eu ca azi mi-ati facut pofta cu conopida, care mai de care mai apetisanta!

  2. Cristina

    gand la gand ca sa spun asa… amandoua am pus azi conopida la cuptor. Pup

  3. cursbnr

    Dupa ce am citit despre Miremirc – Conopida cu smantana la cuptor, nu am putut sa nu
    le recomand si prietenilor mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.