Gris cu sirop de zahar ars

Ingrediente :
250 ml lapte
2 lg gris de grau
1 plic zahar vanilat
un varf cutit de sare
1 lg zahar

 Sirop de zahar ars:
1 lg zahar
50 ml apa

Mod de preparare :
Punem laptele sa dea un clocot impreuna cu un varf cutit de sare, apoi treptat adaugam grisul; amestecam pana se fierbe grisul; dam deoparte si punem zaharul si zaharul vanilat. Turnam in castronelele din care vom servi si pregatim siropul.
Pe foc punem intr-o craticioara zaharul si lasam pana se topeste; adaugam apa si mai lasam pe foc, amestecand din cand in cand, pana se topeste tot zaharul. Acest sirop il turnam peste grisul fiert .

Este un desert super bun pentru copilasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

6 Responses to Gris cu sirop de zahar ars

  1. Petronela

    Nu-i bun si pentru adulti cumva?????Ca pe mine ma tenteaza dar sa-l mananc rece,rece…
    Pupici si o seara placuta!

  2. miremirc

    Petronela …. e foaarte bun si pentru adulti :d mersi de vizite si de comentarii 🙂

  3. Mimmi

    mmm ce bun e..si ce pofta mi s-a facut !

  4. TeoBucatar

    Ce mai mancam in copilarie si tare mult ne placea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.