Varza calita cu paste

Ingrediente :
1 varza de 1 kg
200 g paste (taietei lati)
1 ceapa mica
4 lg ulei
sare
piper

Mod de preparare :
Calim ceapa intr-o cratita pana se inmoaie putin.

Fierbem pastele( nu am avut taietei lati si am pus spaghete ) conform instructiunilor de pe ambalaj.

Varza o taiem fideluta si o framantam putin cu 1 lgt rasa de sare, apoi o lasam 10 minute sa se inmoaie.

Peste ceapa calita din cratita turnam varza si lasam pe foc mic pana se caleste si ea, dar trebuie sa amestecam destul de des, altfel riscam sa se arda mancarea; dupa aproximativ 20 minute cand este gata o condimentam cu piper dupa gust.

Adaugam si pastele strecurate si mai punem sare daca este necesar.

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon0
fb-share-icon20

2 Comentarii

  1. René Demeter

    Daca mai razi si putin cascaval sau parmezan deasupra, e superior. Daca mai adaugi si smantana, e un deliciu!

    Răspuns
  2. Mirela Goleanu

    Stiu, dar eu am facut varza intr-o zi de post ….Mersi de vizita!Te mai astept din cand in cand 😀 chiar daca nu ne-am mai vazut de cativa ani ….

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Budinca de chia cu fructe si fulgi de orz

Ingrediente : 250 ml lapte de migdale (sau lapte de soia, lapte de cocos sau chiar lapte de vaca...) 2 lg miere 4 lg seminte de chia fulgi de orz ananas bucati din compot   Mod de preparare : Intr-un borcan punem mierea (sau zahar brun, zahar tos, stevie cine...

Gogosi de post

Gogosi de post

Ingrediente : 1 kg faina 500 ml apa calduta 100 ml ulei 50 g drojdie proaspata (sau 2 pliculete drojdie uscata) 1 lgt rasa de sare 3 lg zahar coaja rasa de la 1 lamaie 2 lg rom   Prajire : ulei   Decor : zahar pudra cu aroma de vanilie   Mod de...

Negresa de post cu dulceata

Negresa de post cu dulceata

 Blat :2 cani faina100 g zahar3 lg cacao1 plic praf de coptun varf cutit bicarbonat1/2 cana nuci macinate 1/2 cana ulei1+1/2 cana suc acidulat (sau apa minerala carbigazoasa)300 g dulceata (de visine, de capsuni, de zmeura etc) Glazura :2 lg cacao3 lg zahar1 lg ulei3...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email1