Prajitura Milch Schnitte (Felie de Lapte)

Foi :
4 oua
80 g zahar
20 ml lapte
100 ml ulei
2 lg miere
2 lg gris
2 lg faina
2 lg cacao
1 lgt praf de copt
1 plic zahar vanilat

Crema :
200 ml lapte condensat
200 ml frisca lichida
100 ml lapte
6 g gelatina
1 plic zahar vanilat
1 lg miere

Pentru foi :
Galbenusurile le mixam cu zaharul, miere si zaharul vanilat bine de tot; amestecam faina cu grisul, praful de copt si cacao si o incorporam in galbenusuri, apoi adaugam laptele si uleiul treptat, pana se omogenizeaza.

Batem albusurile spuma tare si le amestecam in compozitia de mai sus, amestecand de jos in sus cu o lingura;

Impartim compozitia in 2 parti si coacem 2 foi – cam 15 minute fiecare – intr-o tava (25*39 cm) tapetata cu hartie de copt.

Pentru crema :
Laptele condensat il amestecam cu 50 ml lapte.
Hidratam gelatina in 2 lg apa apoi o amestecam cu 50 ml lapte si o punem pe foc mic pana se dizolva gelatina; o lasam putin sa se raceasca si o adaugam peste laptele condensat, apoi mierea si zahatul vanilat .
Batem frisca tare, iar peste ea turnam crema cu laptele condensat si mixam pana se omogenizeaza.

Dam crema obtinuta la frigider pentru 20 minute apoi o intindem intre cele 2 foi.
Se lasa la rece pentru minim 3 ore.

Super delicioasa  🙂 Spor la prajiturit !

 

Sursa 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2 Responses to Prajitura Milch Schnitte (Felie de Lapte)

  1. Anonymous

    Arata bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.