Coronita antipasto

Ingrediente :

mini mozzarella

salam crud-uscat

rosii cherry

anghinare in ulei

masline verzi

mini ardei murati

busuioc proaspat

rozmarin proaspat

scobitori

otet balsamic

Mod de preparare :

Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in 4. Pe o scobitoare infigem o jumatate de mini mozzarella, o felie de salam crud uscat pe care am indoit-o in 4, o jumatate de rosie cherri, un sfert de anghinare . Pe fiecare scobitoare putem pune 4 ingrediente. le asezam dupa cum dorim noi.

Pe o farfurie alba rotunda asezam scobitorile pline de ingrediente in cerc , unele peste altele. Printre ele punem crengute mici de rozmarin proaspat si frunze de busuioc verde. In mijlocul coronitei formate, asezam bolul cu otet balsamic.

Un aperitiv rapid si foarte aspectuos .

Spor la treaba ! 🙂

Cine doreste sa vada coronita poate intra pe canalul de youtube al fiicei mele : https://www.youtube.com/watch?v=dNF_Ik3bpB0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.