Cloud Bread

Ingrediente :

3 albusuri

30 g zahar

15 g amidon alimentar

colorant albastru

Mod de preparare :

Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, mixand bine, amidonul alimentar si colorantul. Trebuie sa obtinem o bezea ferma si lucioasa.

Cu ajutorul unei spatule asezam bezeaua obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii dam o forma rotunda.

Coacem in cuptorul preincalzit, la 150 grade Celsius, circa 25 minute.

Lasam bezeaua sa se raceasca, apoi o servim langa o portie de budinca de vanilie su frisca. Absolut delicioasa 🙂

Budinca de vanilie :

3 galbenusuri

3 lg zahar

2,5 lg amidon alimentar

350 ml lapte

esenta de vanilie

Intr-o cratita mixam galbenusurile cu zaharul, esenta de vanilie, adaugam amidonul alimentar, apoi laptele rece. Punem cratita pe foc mediu, amestecand mereu , pana cand budinca se intareste. Acoperim cu folie alimentara si dam la rece.

Cine doreste sa vada cum arata interiorul bezelei, il poftesc sa vizioneze canalul fiicei mele de youtube :

https://www.youtube.com/watch?v=YvX1a4RhWP4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.