Budinca de croissante

Ingrediente :

7 croissante

6 oua

500 ml smantana pentru frisca

300 ml lapte

200 g zahar

esenta de vanilie

caise (proaspete sau confiate),stafide, fructe uscate…

fulgi de migdale

Mod de preparare :

Taiem croissantele in 4-5 bucati si le asezam in tava (20×30 cm) tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt. Ouale le amestecam cu zaharul, apoi cu smantana, cu laptele si esenta de vanilie. Peste bucatile de croissante asezate in tava , punem cisele taiate bucatele si umplutura . La sfarsit fulgii de migdale sau cum am avut eu,bucatele mici de migdale.

Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 40 minute.

Deasupra putem cerne zahar pudra . Eu nu am dorit.

Rapida, usoara si delicioasa ! Daca nu va plac caisele, budinca este la fel de buna si fara ele.

Spor la prajiturit !! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.