Desert cu mascarpone, cacao si biscuiti

 

Ingrediente :

 

500 g mascarpone

500 ml smantana pentru frisca

8 lg zahar pudra

1 lg esenta de vanilie sau 1 baton de vanilie

1 lg rom

2 lg cacao

200 g biscuiti cu cacao

150 g biscuiti petite beurre

fulgi de migdale

 

Mod de preparare :

Smantana pentru frisca o mixam spuma, adaugam zaharul pudra, apoi mascarponele. Crema o impartim in 2 : intr-o parte punem vanilia, iar in cealalta rom-ul si pudra de cacao.

Asamblare : un strat de biscuiti cu cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema cacao-strat biscuiti cacao-1/2 crema vanilie-biscuiti simpli-1/2 crema vanilie-biscuiti macinati-fulgi de migdale.

Folosim o forma 17×27 cm.

Punem prajitura la frigider de seara pana dimineata, apoi feliem cu un cutit trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

Rapid si delicios !

Spor la prajiturit ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.