Pandispan cu capsuni

Ingrediente :

5 oua

300 g zahar

3 lg zahar

8 lg ulei

10 lg apa fiarta

300 g faina

1/2 plic praf de copt (5 g)

 

500 g capsuni proaspete

 

Decor :

zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare :

Intr-un bol mixam galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, adaugam uleiul treptat ca la maioneza, apoi lingura cu lingura apa fiarta , faina amestecata cu praful de copt (cernute), iar la urma albusurile mixate spuma tare cu 3 lg zahar. Amestecam cu o lingura, apoi turnam compozitia in tava (25×35 cm) tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam bucatele de capsuni . Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 30 minute. Facem testul scobitorii.

lasam pandispanul in tava sa se raceasca, apoi il scoatem ,cernem zahar pudra cu aroma de vanilie si feliem.

Spor la prajiturit ! 🙂

 

Pentru cine doreste sa vada Pandispan cu visine si Prajitura cu caise .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.