Fursecuri cu gem si zahar pudra

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente :

400 g faina

200 g unt (80%)

80 g zahar pudra

50 g nuci macinate

1 fiola esenta de vanilie

50 ml lapte

2 oua mici

 

gem de prune, caise, zmeura, capsuni

zahar pudra

 

Mod de preparare :

Cernem faina intr-un castron, adaugam untul moale de la temperatura camerei si zaharul pudra. Framantam cu varfurile degetelor pana obtinem un aluat sfarimicios, apoi adaugam nucile macinate, esenta de vanilie, ouale si laptele. Framantam cat sa obtinem un aluat nelipicios. Il invelim in folie alimentara si il dam la frigider pentru 1 ora.

Intindem aluatul cu sucitorul , pe masa de lucru, apoi decupam cerculete cu d=4 cm. Cerculetele le coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 25 minute. Fierbinti, le tavalim prin zahar pudra, apoi lipim 2 cate 2 cu gem .

Foarte bune ! Spor la prajiturit !! 🙂

 

Sursa : https://www.coolinarika.com/recept/1038649/?meta_refresh=1

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.