Fursecuri negrese

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente :

180 g ciocolata neagra (70%)

40 g unt

110 g zahar pudra

2 oua

1 lgt ness

1 fiola esenta de vanilie

50 g faina

 

Mod de preparare :

Untul si ciocolata (eu am avut doar ciocolata neagra 50 % cacao) le topim pe baie de aburi, apoi le lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pudra, adaugam ciocolata racita, apoi ness-ul si esenta de vanilie, iar la urma faina. Cu o lingurita punem gramajoare pe hartia de copt din tava de la aragaz. Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, fix 10 minute.

 

Se serves reci, langa un pahar cu lapte sau chiar simple.

 

Foarte bune !

Spor la pregatit fursecuri ! 🙂

 

Sursa : http://gateaux-et-delices.com/les-cookies-brownies/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.