Tiramisu cu frisca si capsuni

Share on Facebook812Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente :

4 oua

200 g zahar pudra

500 g mascarpone

200 ml smantana pentru frisca (35%)

500 g piscoturi

 

500 ml cafea espresso tare indulcita

50 ml lichior cafea sau cognac

 

Decor :

2 lg cacao

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam galbenusurile cu zaharul pudra (eu folosesc zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr.Oetker), pana se topeste zaharul, apoi adaugam mascarponele, albusurile mixate spuma tare si smantana pentru frisca batuta spuma si ea.

Asamblare : o tava (25*35 cm) o tapetam cu folie alimentara, apoi asezam crema-capsuni taiati rondele- piscoturi inmuiate in cafea espresso tare , indulcita- apoi crema-capsuni taiati rondele si piscoturi inmuiate in cafea .

Dam tava la frigider pentru minim 3 ore sau de seara pana dimineata.

Scoatem tava din frigider si o rasturnam invers pe un platou.

Taiem cu cu cutit foarte bine ascutit, trecut prin apa fierbinte, sters de apa.

Super usor, rapid si delicios ! Spor la prajituirt ! 🙂

 

Sursa : http://miremirc.ro/2011/05/15/tiramisu-cu-frisca/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.