Bete cu migdale si ciocolata

Ingrediente :

220 g faina

150 g migdale macinate

1 lgt esenta de migdale

100 g zahar pudra

200 g unt

 

100 g ciocolata cu lapte

100 g ciocolata neagra

 

Mod de preparare :

Framantam din toate ingredientele, cu exceptia ciocolatei, un aluat moale. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 minute. Din aluat luam bucati, pe care le rulam sul, de lungimea unui deget. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, cu putina distanta intre ele. Eu am obtinut circa 60 bucati.

Coacem in cuptorul preincalzit, la 200 grade , circa 10 minute. Lasam sa se raceasca.

Ciocolata o topim , apoi trecem ambele capete ale betisoarelor cu migdale prin ciocolata topita. Le asezam pe o tava , unele langa altele . Cine doreste poate folosi si ciocolata alba.

Excelente ! Spor la prajiturit !! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.