Biscuiti uriasi cu dovleac si ciocolata

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente :

100 g unt

70 g zahar brun

30 g zahar

esenta de vanilie

100 g piure de dovleac

1 ou

300 g faina

1 lgt praf de copt

un praf de sare

120 g ciocolata neagra sau cu lapte

 

Mod de preparare :

Intr-un castron amestecam untul moale de la temperatura camerei, zaharul brun, zaharul si esenta de vanilie; adaugam piureul de dovleac copt, oul, sarea, faina amestecata cu praful de copr, apoi ciocolata tocata grosier. Framantam un aluat moale, pe care il impartim in 12 bucati. Fiecare bucata o intindem cu mainile in tava tapetata cu hartie de copt, formand biscuiti uriasi. Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15-20 minute.

 

Lasam biscuitii sa se raceasca, apoi servim.

Foarte foarte buni . Spor la prajiturit ! 🙂

 

Sursa : http://kanelaylimon.blogspot.ro/search/label/Calabaza

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.