Fursecuri Linzer cu mac si lemon curd

Print Friendly, PDF & Email

Aluat :

500 g faina

300 g unt (80%)

250 g zahar pudra

2 galbenusuri

1 lg mac

esenta de vanilie

un praf de sare

 

Lemon curd :

100 ml zeama de lamaie

150 g zahar

2 oua

75 g unt (80%)

 

Decor :

1 lg zahar pudra

 

Mod de preparare :

Intr-un castron framantam toate ingredientele; bila formata de aluat o turtim putin ,ii dam forma de dreptunghi, o invelim in folie alimentara si o dam la frigider pentru 30 minute. Intindem aluatul pe masa pe care am presarat putina faina. Decupam cercuri cu d=6 cm, apoi cu un dui decupam cate un cerculte mic la jumatate din cerculetele mari. Asezam fiecare disc decupat , ajutandu-ne de cu untit rotund la varf, in tava mare de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Coacem in cuptorul preincalzit, la 170 grade Celsius, circa 10-15 minute.

Lasam biscuitii sa se raceasca, apoi ii lipim 2 cate 2 (un disc plin si unul cu cerculet decupat) cu Lemon curd .

 

Super biscuiti !! Spor la prajiturit !! 🙂

 

Sursa mea : https://www.restaurantedelux.ro/biscuiti-linzer-cu-mac-si-lemon-curd.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.