Fursecuri Linzer

Print Friendly, PDF & Email

dsc_0126

Ingrediente :

260 g faina

un praf de sare

180 g unt

100 g migdale macinate fin

100 g zahar pudra

esenta de migdale

3 galbenusuri

 

gem de caise

 

Mod de preparare :

Intr-un castron amestecam toate ingredientele. Framantam un aluat pe care il cantarim si il impartim in 2, apoi il invelim in folie alimentara si il dam la congelator pentru 15 minute. Pe masa cu faina intindem un aluat cu sucitorul . Decupam cerculete sau fiecare ce forme are. Din celalalt aluat intins decupam aceeasi forma, dar mai decupam si din mijloc un cerculet sau alta forma. Coacem fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 12-15 minute.

dsc_0092

dsc_0093

dsc_0095

dsc_0096

dsc_0098

Lasam fursecurile coapte in tava sa se raceasca, apoi lipim 2 cate 2 cu gem de caise. La sfarsit pudram cu zahar pudra.

dsc_0101

dsc_0129

dsc_0126

dsc_0130

dsc_0154

 

Delicioase !!

Cu cat stau mai mult cu atat devin mai moi . Spor la prajiturit !!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.