Chec cu morcovi si branza de vaci

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest1Share on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email

DSC_1054

1 cana – 250 ml

 

Blat :

2 cani faina

1,5 lgt scortisoara

1/2 lgt sare

1 plic praf de copt ( 10 g )

1 lgt rasa bicarbonat

2 cani morcovi rasi

1 cana zahar

3 oua

1 lgt esenta de vanilie

1/2 cana ulei

1/2 cana iaurt

 

Umplutura :

300 g branza de vaci grasa

2 oua

1 lgt esenta de vanilie

3 lg zahar

 

Mod de preparare :

Blat : intr-un castron amestecam faina, sarea, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul. Separat, in alt castron restul ingredientelor : ouale, iaurtul,morcovii rasi, zaharul, uleiul, esenta de vanilie. Amestecam cele 2 compozitii.

DSC_1014

 Umplutura : mixam cele 4 ingrediente cu blenderul pentru a obtine o crema fina.

Tapetam o forma de chec cu hartie de copt apoi intindem o parte din compozitia cu morcovi, un strat de crema, un strat compozitie cu morcovi, un strat crema si ultimul strat de compozitie cu morcovi.

DSC_1016 DSC_1017

Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 50 minute ;facem testul scobitorii.

DSC_1023

Lasam checul sa se raceasca complet, apoi feliem.

DSC_1082 DSC_1104

DSC_1054

 

Spor la prajiturit !!  🙂     Delicios !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.