Rulada aperitiv cu cascaval

DSC_0476

Ingrediente :

150 g cascaval (min 45%)

1 ou fiert

50 g unt

50 g sunca

4 masline

1 felie gogosar murat

 

Mod de preparare :

Untul moale de la temperatura camerei il amestecam putin cu o lingura. Peste el adaugam oul fiert ras pe razatoarea mare, sunca, maslinele, gogosarul taiate cubulete . Lasam deoparte.

Punem apa la fiert intr-o craticioara. Cand clocoteste, adaugam cascavalul si-l lasam circa 2-3 minute. Mai verificam din cand in cand sa vedem daca e moale si in interior. Cine doreste poate pune cascavalul intr-o punga si apoi sa il tina in apa fiarta.

DSC_0358

DSC_0359

Scoatem cascavalul moale scurs de apa pe o folie alimentara. Il intindem cu sucitorul intr-o foaie dreptunghiulara. Peste el adaugam compozitia de mai sus. Rulam strans cu ajutorul foliei, strangem capetele, apoi lasam rulada la frigider.

DSC_0446

 

DSC_0476

 

Spor la gatit !

Sursa : http://www.haisagatim.ro/2010/12/rulada-aperitiv-cu-cascaval.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.