Foietaj cu cascaval si sunca

Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_0614

Ingrediente :

800 g aluat foietaj

200 g sunca , bacon, salam etc

200 g cascaval

 

Uns deasupra :

1 galbenus

1 lg lapte

 

Mod de preparare :

Daca aluatul este prea gros se intinde putin cu sucitorul apoi foietajul de 400 g il taiem in 12 sa 15 patratele. Crestam cu un cutit fiecare colt in forma de l la circa 1 cm fata de margine. Pe fiecare patratel asezam o felie de sunca ( eu am facut 400 g cu sunca si 400 g cu bacon ) si o felie de cascaval . Colturile opuse le unim, in mijlocul aluatului, 2 cate 2, formand astfel o floare .

DSC_0500 DSC_0506

Cu galbenus amestecat cu lapte ungem partea de deasupra, apoi coacem la 200 grade Celsius, in cuptorul preincalzit, pana se rumenesc usor deasupra. Se pot coace si simple fara a fi unse cu ou.

DSC_0502

DSC_0510

DSC_0513

DSC_0579

DSC_0600

DSC_0614

Un aperitiv rapid  ! 🙂

Spor la gatit !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.