Rulada de salam de biscuiti cu cocos

DSC_0528

Rulada :

500 g biscuiti

4 lg cacao

200 ml lapte

5 lg zahar

coaja rasa de la 1 lamaie

rom

2 banane

 

Crema cocos :

250 g unt

4 lg zahar pudra

100 g cocos

 

Mod de preparare :

   Crema : mixam untul moale de la temperatura camerei, apoi adaugam zaharul pudra, mixand pana se topeste zaharul, iar apoi adaugam cocosul. Impartim cantitatea in 2 parti.

 Rulada : macinam biscuitii ; peste ei adaugam cacao si coaja rasa de lamaie. Intr-o craticioara punem laptele si zaharul, pe foc mic, pana se topeste zaharul,; luam de pe foc si adaugam rom dupa gust, apoi turnam peste biscuitii macinati mai sus. Omogenizam si impartim cantitatea in 2 parti.

Intre 2 folii alimentara intindem o bucata de rulada; peste ea adaugam jumatate din crema. Rulam cu ajutorul foliei si lasam rulada deoparte. La fel procedam si pentru rulada cu banana, cu exceptia ca banana o asezam direct pe rulada, iar crema doar pe treisfert din rulada. Rulam incepand cu partea cu banana, folosindu-ne de folia alimentara. Ruladele le tinem la frigider invelite in folii alimentare. Taiem cu un cutit bine ascutit.

DSC_0487 DSC_0489 DSC_0490 DSC_0493 DSC_0495 DSC_0497

DSC_0528

DSC_0562

O reteta super rapida ! 🙂 Spor la prajiturit !

 

Sursa : http://ebunatati.blogspot.ro/2011/01/rulada-cu-nuca-de-cocos.html

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.