Rulada de napolitana

Share on Facebook2.6kShare on Google+0Pin on Pinterest25Share on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email

DSC_0239

1 foaie de napolitana mare

Crema 1 :

125 g zahar

185 g apa

200 g biscuiti simpli

 

Crema 2 :

125 g zahar

2,5 lg apa

100 g unt

100 g lapte praf

50 g cocos

 

Mod de preparare :

 Crema 1 : Intr-o craticioara caramelizam zaharul, adaugam apoi apa si lasam pe foc pana se topeste zaharul. Luam de pe foc si adaugam biscuitii macinati. Omogenizam si intindem crema pe foaia de napolitana.

DSC_0162 DSC_0163

   Crema 2 : intr-o craticioara punem zaharul si apa , pe foc mediu si lasam pana se leaga un sirop si zaharul este topit, apoi adaugam untul bucatele de la temperatura camerei. Omogenizam, apoi luam de pe foc si adaugam laptele praf amestecat cu cocosul. Crema o intindem peste crema 1.

DSC_0164 DSC_0165 DSC_0166

Rulam strans pe lungime, apoi invelim rulada obtinuta in folie alimentara. Dupa ce se raceste, o feliem cu un cutit ascutit.

DSC_0168

DSC_0246 DSC_0239

DSC_0186

 

Spor la prajiturit ! 🙂

Sursa : http://www.reteteinimagini.ro/retete/rulada-de-napolitana-2337

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.