Napolitane cu crema de ciocolata

Share on Facebook451Share on Google+0Pin on Pinterest8Share on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_0012

Ingrediente :

250 g unt

250 g zahar pudra

4 lg lapte

200 g ciocolata neagra

8 galbenusuri

5 foi de napolitane (27*37 cm)

 

Mod de preparare :

Mixam spuma galbenusurile cu zaharul pudra, adaugam laptele treptat, apoi ciocolata rupta bucatele si punem pe foc, intr-o craticioara cu fund dublu . Cu un tel amestecam pana cand ciocolata se topeste si crema se ingroasa. Adaugam si untul bucatele de la temperatura camerei. Tinem pe foc pana cand untul este incorporat bine de tot. Luam deoparte si mixam circa 3-5 minute, apoi lasam sa se raceasca crema. Cu aceasta crema ungem 4 foi de napolitane, folosindu-ne de un cutit. A 5-a foaia de napolitana ramane neunsa. Asezam o greutate peste napolitanele umplute si dam la frigider pentru minim 6 ore sau de seara pana dimineata.

DSC_0191 DSC_0192 DSC_0193 DSC_0196

 

DSC_0298 DSC_0299

DSC_0053

DSC_0012

Spor la pregatit reteta ! 🙂

 

Inspiratie : http://palachinkablog.com/oblande/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.