Fursecuri cu ciocolata

DSC_0066

Ingrediente :

2 oua

150 g zahar

50 ml ulei (sau unt topit)

300 g faina

1 plic praf de copt (10 g)

esenya de vanilie

100 g ciocolata milka dessert tocata

 

Mod de preparare :

Mixam spuma ouale cu zaharul, adaugam uleiul (sau untul topit si racorit), treptat ca la maioneza, esenta de vanilie, apoi faina amestecata cu praful de copt. Incorporam ciocolata tocata (am folosit ciocolata Milka dessert ) . Tinem ciocolata la frigider pentru a se putea taia usor.

DSC_007910 DSC_0080 DSC_0081 DSC_0082

Cu o lingura sau lingurita punem gramajoare in tava tapetata cu hartie de copt, la distanta unele de altele .  Sau putem proceda astfel : formam bile, apoi le turtim usor pentru a forma niste discuri. Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, circa 15 minute. Depinde de cuptor. Atentie sa nu ii ardem.

DSC_0083 DSC_0084

DSC_0066

DSC_0074

DSC_0056

Spor la pregatit reteta ! 🙂

Super mega buni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

2 Responses to Fursecuri cu ciocolata

  1. cozia

    mie imi place sa arhivez in pdf retetele de aici dar de la o vreme as vrea sa stii ca mi se blocheaza calculatorul cand vreau sa copiez.
    ceva se intampla aici la tine fiindca desigur eu imi iau retete si de pe alte bloguri culinare si nu e nici o problema.
    oricum la ultimele 3 retete am copiat in word. dar…

    • miremirc

      nu stiu ce sa spun… la mine e ok… voi verifica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.