Tiramisu la pahar

IMG_1051
 
Ingrediente :
5 oua
7 lg zahar
500 g mascarpone
400 ml cafea espresso tare indulcita (circa 2 lg zahar)+lichior cafea
400 g piscoturi
 
Decor :
2-3 lg cacao
 
Mod de preparare :
       Pregatim cafeaua si o lasam sa se raceasca.
       Galbenusurile le mixam spuma cu 5 lg zahar, adaugam mascarponele, apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare si cu 2 lg zahar (amestecam cu o lingura ).
 
IMG_1022
IMG_1023
IMG_1024
IMG_1025
 
        Punem in pahare crema, apoi piscoturile rupte in 2, inmuiate in cafea, crema, piscoturi trecute prin cafea, iar ultimul strat va fi de crema. Pudram cacao deasupra si dam la frigider pentru minim 2 ore.
 
IMG_1051
IMG_1076
IMG_1081
 
       Spor la pregatiti reteta ! Delicioasa ! 🙂
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.