Le moelleux au chocolat

Print Friendly, PDF & Email
 IMG_1005
 
Ingrediente :
250 g ciocolata neagra (75% cacao)
250 g unt
6 oua
250 g zahar
40 g faina
 
Mod de preparare :
       Topim ciocolata pe aburi, adaugam apoi untul bucatele de la temperatura camerei si omogenizam bine. Lasam sa se racoreasca.
 
IMG_0935
 
IMG_0936
       Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul (circa 10 minute). Peste ele turnam ciocolata racorita, apoi faina cernuta (de aici amestecam cu o lingura, cu miscari circulare) si la sfarsit albusurile batute spuma.
 
IMG_0937
IMG_0938
IMG_0939
       Compozitia o turnam intr-o forma rotunda (d=23 cm) tapetata cu hartie de copt si o coacem in cuptorul preincalzit , la 200 grade Celsius, timp de 20 minute.
 
IMG_0940
IMG_0941
       Lasam sa se raceasca complet, apoi putem taia si servi.
 
IMG_1005
IMG_0945
 
IMG_0977
 
Super buna !
Spor la pregatiti reteta !  🙂
 
 
Sursa : http://gabrielacara.blogspot.ro/2014/03/le-moelleux-au-chocolat.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.