Drob de pui

IMG_8450
 
Ingrediente :
300 g maruntaie de pui (ficatei, pipote, inimi)
200 g carne de pui
7 oua
1 lg faina
sare
piper
foi de dafin
marar
patrunjel
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
2 felii de paine 
 
Mod de preparare : 
       Eu am folosit carnea de la pulpele superioare de pui, Am fiert pulpele in apa cu sare, piper si foi de dafin circa 25 minute. Am scos pulpele din apa, am curatat carnea de pe oase, apoi am tocat carnea  racita cu ajutorul robotului .
       4 oua le-am fiert tare .
       Ceapa si usturoiul le-am taiat bucatele si le-am calit in putin ulei. Luam de pe foc si adaugam mararul si patrunjelul tocate.
      Peste carnea tocata am adaugat verdeturile calite, 2 oua, feliile de paine inmuiate in apa in care a fiert carnea, faina si omogenizam bine. Adaugam putin din apa in care a fiert carnea, iar daca mai este necesar sare si piper. Jumatate din compozitie o intindem intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt, asezam ouale fierte intregi la mijloc, apoi restul de compozitie. Oul ramas il batem cu furculita si il intindem peste compozitia din tava de chec.
 
IMG_8419
IMG_8420
 
       Dam tava la cuptor circa 30 minute. 
 
IMG_8424
 
       Lasam checul sa se raceasca, apoi il feliem .
 
IMG_8450
 
 
Pofta buna ! 🙂
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.