Tarta cu budinca si capsuni

Share on Facebook551Share on Google+0Pin on Pinterest2Share on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email
IMG_8280
Blat:
4 oua
5 lg zahar
4 lg ulei
4 lg  cu varf faina
 
Sirop :
suc din compot
 
Budinca de vanilie :
1 plic budinca de vanilie
350 ml lapte
4 lg zahar
 
Decor :
600 g capsuni
1 plic tort gelee transparent 
 
Mod de preparare :
       Blat : intr-un castron mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam apoi zaharul, mixand pana se topeste, uleiul treptat, iar la final faina o incorporam cu ajutorul unei linguri. Turnam compozitia intr-o forma de tarta si coacem .
 
IMG_8245
IMG_8246
IMG_8248
IMG_8251
 
       Rasturnam blatul pe un platou.
       Budinca de vanilie : pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, dar folosind 350 ml lapte si 4 lg zahar. Dupa ce luam budinca de pe foc, o lasam putin sa se racoreasca, apoi o intindem peste blatul rece si insiropat cu suc din compot. 
 
IMG_8255
 
       Peste budinca calda asezam jumatati de capsuni.
 
IMG_8256
 
       Decor : jeleul transparent il pregatim conform instructiunilor de pe plic, apoi il turnam peste capsuni.
 
IMG_8271
 
       Lasam tarta la frigider pentru circa 2 ore, apoi o servim langa o portie de frisca (cine doreste…).
 
IMG_8280
IMG_8288 IMG_8294
 
O tarta rapida, delicioasa si usoara ! Spor la gatit ! 🙂
 
p.s. : putem folosi orice fel de budinca si orice fel de fructe (din compot sau proaspete) , deoarece tarta este la fel de buna. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.