Barcute sarate cu branza si marar

Share on Facebook739Share on Google+2Pin on Pinterest31Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
IMG_8236
 
Aluat :
650 g faina
2 lg rase zahar
2 lgt sare
10 g drojdie uscata
2 oua
300 ml lapte
100 ml ulei
 
Umplutura :
500 g cas sau telemea
2 oua
marar verde tocat
sare (optional)
 
Uns deasupra :
1 ou
 
Mod de preparare :
       Umplutura : casul sau telemeaua o dam pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi amestecam cu mararul tocat si ouale. Omogenizam , apoi impartim umplutura obtinuta in 12 parti.
 
IMG_8143
       Aluat : cernem faina intr-un castron, apoi adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat elastic. Lasam aluatul la dospit 1 ora, apoi il impartim in 12 bile (sau 24 bile pentru barcute mai mici). Fiecare bila de aluat o intindem cu sucitorul si pe ea asezam din umplutura. 
 
IMG_8147
 
      Rasucim 2 capete si apasam putin aluatul pentru a nu se desface, astefl incat interiorul sa se vada.
 
IMG_8149
 
Asezam barcuta formata in tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu restul barcutelor. Ungem marginile barcutelor cu ou batut.
 
IMG_8155
 
IMG_8157
IMG_8151
 
       Lasam 15 minute barcutele in tava, apoi le dam la cuptor, pana se rumenesc deasupra. 
 
IMG_8163
 
IMG_8170
 
       Dupa ce le scoatem din cuptor, le acoperim cu un prosop curat si le lasam sa se raceasca.
 
IMG_8178
IMG_8236
 
IMG_8183
 
   
  Pofta buna ! 🙂
Spor la gatit ! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

One Response to Barcute sarate cu branza si marar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.