Saratele cu branza de vaci

IMG_7896
Ingrediente :
600 g faina
400 g unt (80% grasime)
400 branza de vaci 
2 lgt sare
 
Uns deasupra :
1 ou
2 lg lapte
 
Decor :
seminte mac
chimen
 
Mod de preparare :
       Cernem faina intr-un castron, adaugam sarea, apoi untul moale de la temperatura camerei. Framantam cu varfurile degetelor, apoi adaugam branza de vaci stoarsa bine si framantam un aluat . Aluatul il impartim in 2 si il lasam la frigider pentru 1 ora.
 
IMG_7886
IMG_7887
 
       Pudram cu faina masa de lucru si asezam aluatul. Il intindem cu ajutorul sucitorului . Taiem fasii lungi, apoi le ungem cu ou batut amestecat cu lapte. Deasupra presaram seminte de mac sau chimen. Asezam saratelele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem .
 
IMG_7890
IMG_7894
IMG_7895
 
IMG_7896
 
IMG_7904
 
 
Spor la incercat reteta ! 
 
  Reteta am primit-o de la soacra mea Ani . Din nou , Ani 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.