Pasca fara aluat

Print Friendly, PDF & Email
 
DSC_0385
Ingrediente :
5 oua
8 lg zahar
600 g branza de vaci grasa
100 g stafide inmuiate in apa calduta
1 fiola esenta rom
2 fiole esenta vanilie
coaja rasa de la 1 lamaie
1 plic praf de copt (10 g)
2 lg zeama de lamaie
5 lg faina
 
Decor : 
zahar pudra cu aroma de vanilie
 
Mod de preparare : 
       Stafidele le punem in apa calduta circa 3 ore.
       Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul, branza de vaci, coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie. Pentru a obtine o textura fina, putem folosi mixerul vertical. Adaugam apoi stafidele scurse de rom, amestecand cu ajutorul unei linguri, praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.. Faina o cernem peste compozitia de branza si o incorporam , amestecand tot cu lingura. La final adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare. Omogenizam si intindem compozitia intr-o forma rotunda, tapetata cu hartie de copt.
 
IMG_7795
IMG_7796 IMG_7797
IMG_7798
IMG_7799
IMG_7800
 
       Coacem pasca in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius circa 15-20 min, apoi scadem temperatura la 160 grade Celsius, circa 35-45 minute. Facem testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca, apoi pudram cu zahar pudra.
 
IMG_7801
IMG_7816
IMG_7848
DSC_0385
DSC_0371
 
 
Minunat de buna ! 🙂
 
Sursa : http://eubucatar.blogspot.ro/2013/03/pasca-fara-aluat.html
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.