Chec cu oua fierte

Share on Facebook142Share on Google+0Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
IMG_7685
 
Ingrediente :
5 oua
1 plic praf de copt stins cu putin otet
150 g faina
150 ml smantana grasa
200 g cascaval ras fin
200 g sunca taiata cubulete
2 fire ceapa verde
1 lgt sare
2 lgt oregano uscat
3 oua fierte tare
 
Mod de preparare :
       Fierbem ouale , apoi le decojim si le taiem in jumatate.
       Intr-un castron mixam spuma ouale timp de 5 minute, adaugam apoi praful de copt stins in putin otet. Cu ajutorul unei linguri incorporam faina, cascavalul ras fin, smantana grasa, sunca taiata cubulete, ceapa taiata marunt, sarea si oregano uscat.
 
IMG_7631
IMG_7632
IMG_7633
IMG_7634
 
IMG_7635
IMG_7637
 
       Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si intindem jumatate din compozitie. Asezam jumatatile de oua fierte cu galbenusul in jos, iar peste ele asezam restul de compozitie .
 
IMG_7639
 
IMG_7643
 
       Coacem checul circa 30-40 minute, la foc mediu. Lasam apoi sa se raceasca.
 
IMG_7685
 
IMG_7657
 
 
Servim cu telemea si salata de cruditati sau fiecare cum doreste 🙂
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.