Prajitura cu branza si ciocolata alba

Print Friendly, PDF & Email
 
DSC_0622
Blat cacao :
2 oua
190 g zahar
200 g unt 
300 g faina
1 plic praf de copt
40 g cacao neagra
 
Umplutura branza :
100 g ciocolata alba
50 g unt
40 g amidon alimentar
550 g branza de vaci grasa
100 ml smantana grasa
200 ml smantana pentru frisca
1 plic zahar vanilat bourbon
4 oua
150 g zahar
 
Decor :
zahar pudra
 
Mod de preparare :
       Blat : intr-un castron mixam spuma ouale intregi cu zaharul, adaugam apoi untul moale de la temperatura camerei, apoi faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao.
 
IMG_7345
IMG_7346
 
       Compozitia obtinuta o tunam in tava (23*35 cm sau chiar 20*30 cm) tapetata cu hartie de copt si o coacem circa 15 min, la 160 grade.
 
IMG_7347
 
IMG_7355
 
       Umplutura de branza : topim ciocolata , apoi peste ea adaugam untul moale, amidonul, branza de vaci, smantana grasa, smantana pentru frisca, zaharul vanilat Bourbon, ouale pe rand si zaharul. Omogenizam bine cu mixerul, apoi umplutura o intindem peste blatul de cacao copt si dam din nou la cuptor pentru circa 40-50 minute, la 180 grade. Lasam Pasca in tava sa se raceasca complet, apoi o pudram cu zahar pudra.
 
IMG_7348
 
IMG_7349
 
IMG_7350
 
IMG_7351
 
IMG_7352
 
IMG_7353
 
IMG_7354
 
IMG_7356
 
IMG_7357
IMG_7363
IMG_7370
DSC_0622
DSC_0604
 
 
Delicioasa ! 🙂
 
Sursa : http://www.pokhas.com/retete-culinare/retete-dulciuri/499-pasca-cu-branza-dulce-si-ciocolata
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.