Moristi cu rahat

Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest7Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
IMG_6679
Ingrediente :
400 g aluat pentru foietaj
bucatele de rahat
 
50 g zahar pudra cu aroma de vanilie
 
Mod de preparare : aluatul pentru foietaj il taiem in 16 patrate . Facem pe fiecare patrat 4 taieturi pe diagonala , lasand mijlocul netaiat. Luam cate un colt si il aducem spre interior. In mijloc asezam o bucatica de rahat , apasand putin cu degetul pentru a se lipi de aluat .
 
IMG_6654
IMG_6657
IMG_6658
 
 
       Dam tava cu moristi la cuptor pana se rumenesc usor. Lasam moristile sa se raceasca, apoi le tavalim prin zahar pudra cu aroma de vanilie.
 
IMG_6664
 
IMG_6679
 
IMG_6737
 
 
Rapide si delicioase ! 
 
Sursa : http://www.divainbucatarie.ro/moristi-cu-rahat/
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

2 Responses to Moristi cu rahat

  1. Haplea

    Foarte aratoase!!

  2. miremirc

    Daa ! 🙂 Mersi de vizita .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.