Turte cu telemea

Share on Facebook114Share on Google+0Pin on Pinterest4Share on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email
IMG_4924
Ingrediente :
250 g faina
1/2 plic praf de copt (5 g)
125 g telemea de vaca
1/2 lgt rasa de sare
225 g iaurt
 
Mod de preparare :
Intr-un castron cernem faina, adaugam praful de copt si sarea si amestecam . Peste ele, adaugam telemeaua de vaca rasa pe ochiurile mari si iaurtul. Framantam putin cat sa obtinem un aluat. Il lasam sa stea 10 minute, apoi il impartim in 4 bucati.
 
IMG_4885
 
IMG_4886
 
IMG_4887
 
Fiecare bucata de aluat o intindem cu mainile pe masa pe care am presarat putina faina, apoi o intindem cu sucitorul, dar nu foarte subtire. Intepam cu furculita din loc in loc, apoi prajim turtele in ulei incins. Le scoatem pe un prosop absorbant de hartie.
 
IMG_4888
 
IMG_4889
 
IMG_4890
 
IMG_4891
 
Foarte foarte bune ! 🙂
 
IMG_4912
 
IMG_4924
 
Le-am servit cu ketchup picant.
Spor la gatit !
Sursa mea : http://www.pokhas.com/retete-culinare/retete-patiserie/262-turte-cu-telemea
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.