Chec cu spanac

IMG_4291

 

Ingrediente :

2 oua

1/2 lgt sare

piper

70 ml ulei

100 ml lapte

70 g cascaval ras

150 g spanac fiert si stors de apa

1 lgt patrunjel verde tocat

180 g faina

5 g praf de copt (1/2 plic praf de copt)

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam ouale cu sarea si piperul, adaugam uleiul treptat, laptele treptat, cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici (amestecam cu ajutorul unei linguri), spanacul fiert (si scurs de apa, il lasam sa se raceasca, apoi il folosim ), patrunjelul verde tocat, iar la final faina amestecata cu praful de copt.

IMG_4278

IMG_4277

IMG_4279

IMG_4280

IMG_4281

IMG_4284

 

 

Compozitia obtinuta o coacem intr-o tava (11*30 cm) tapetata cu hartie de copt, circa 35 minute.

IMG_4287

IMG_4288

 

Checul il taiem dupa ce se raceste.

IMG_4300

IMG_4291

 

 

Pofta buna ! 🙂

 

Sursa mea : http://enjoydessert.blogspot.ro/2013/03/mini-checuri-cu-spanac.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.