Bomboane Raffaello

Share on Facebook682Share on Google+0Pin on Pinterest12Share on LinkedIn0
Print Friendly, PDF & Email

IMG_2382

Ingrediente :

100 ml apa

180 g zahar

1 plic zahar vanilat

100 g unt

100 g nuca de cocos

300 g lapte praf

 

samburi migdale prajiti

Decor:

nuca de cocos

Mod de preparare :

Intr-o craticioara punem apa, zaharul, zaharul vanilat si untul. Punem pe foc mic, amestecand din cand in cand, pana se topeste zaharul.

IMG_2326

 

IMG_2329

 

Luam craticioara de pe foc si adaugam nuca de cocos. Amestecam bine si punem din nou pe foc, timp de 5 minute, timp in care amestecam din cand in cand.

IMG_2330

 

Lasam compozitia sa se raceasca circa 20 minute.

IMG_2331

 

Adaugam acum laptele praf si omogenizam bine, pana cand obtinem o pasta . Lasam pasta de cocos la rece, timp de 1 ora si 30 minute, apoi formam bile pe care le umplem cu migdale prajite.

IMG_2332

 

IMG_2333

 

Bomboanele obtinute le tavalim prin nuca de cocos. Am obtinut 36 de bomboane Raffaello.

IMG_2356

 

IMG_2368

 

IMG_2382

 

IMG_2390

 

Spor la incercat reteta !

Sursa mea : http://www.bucatarulamator.ro/2011/08/08/bomboane-raffaello-2/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...