Cuburi cu ciocolata

IMG_2167

 

Ingrediente :

180 g faina

100 g cacao

1 lgt praf de copt

50 g ciocolata amaruie

4 oua

1 praf de sare

150 g unt

200 g zahar

1 plic zahar vanilat

100 ml lapte batut

 

Decor:

zahar pudra

pudra de cacao

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam untul moale (de la temperatura camerei) impreuna cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam cate un galbenus mereu, mixand mereu pana obtinem o compozitie omogena.

IMG_2160

IMG_2161

 

Separat, in alt castron amestecam faina cu praful de copt, pudra de cacao si ciocolata tocata marunt .

Peste crema de unt si galbenusuri adaugam amestecul de faina, alternanad cu laptele batut.

IMG_2162

IMG_2163

 

La sfarsit incorporam albusurile batute spuma tare cu praful de sare.

IMG_2164

Compozitia obtinuta o intindem intr-o forma patrata (d=24*24 cm) tapetata cu hartie de copt.

IMG_2165

 

Dam la cuptor forma pentru circa 20 minute (la foc mic ) . Facem testul cu scobitoarea.

IMG_2166

 

Lasam prajitura sa se raceasca, apoi presaram zahar pudra si cacao.

IMG_2167

 

Spor la incercat aceasta reteta rapida si delicioasa ! 🙂

Merge de minune langa o ceasca de espresso cu lapte.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.