Chec cu cascaval si ceapa

Print Friendly, PDF & Email

IMG_2043

 

Ingrediente :

4 oua mari (sau 5 oua mici)

sare

piper

60 g unt topit

200 g cascaval ras

250 g faina

1/2 plic praf de copt (5 g)

200 ml lapte

1 legatura ceapa verde (doar frunzele)

 

Mod de preparare :

Intr-un castron mixam ouale cu sarea si piperul (dupa gust), adaugam untul topit si racorit, cascavalul ras (pe razatoarea cu ochiuri mici), faina amestecata cu praful de copt, laptele, iar la final ceapa verde taiata rondele .

IMG_1997

IMG_2000

IMG_2004

IMG_2007

IMG_2008

 

 

Turnam compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mic, circa 45 minute.

 

IMG_2009

IMG_2013

 

 

Lasam checul sa se raceasca, apoi il taiem si servim.

IMG_2057

IMG_2055

IMG_2043

 

 

Sursa : http://www.laurasava.ro/2013/11/24/chec-cu-cascaval/

 

Pofta buna si spor la incercat reteta ! 🙂

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.