Briose cu cacao si gem de afine

IMG_0364

Ingrediente :
200 g faina
2 lg cacao
2 lgt bicarbonat de sodiu
150 g zahar brun
200 ml lapte
2 oua
6 lg ulei

gem de afine

Mod de preparare :
Intr-un castron amestecam faina, pudra de cacao si bicarbonatul, apoi adaugam laptele.

IMG_0330

Separat, mixam spuma ouale , adaugam rand pe rand cate o lingura cu ulei, apoi zaharul. Turnam peste compozitia de mai sus cu cacao.

IMG_0327

IMG_0328

IMG_0331

Omogenizam bine cu mixarul, apoi compozitia o repartizam in 12 forme de briose si dam la cuptor pentru circa 15-20 minute sau pana cand briosele au crescut si sunt tari la atingere.

IMG_0332

IMG_0335

Lasam briosele sa se raceasca, apoi le servim cu gem de afine.

IMG_0364

Briosele se mai pot servi alaturi de sos de ciocolata .

Pofta buna ! 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.