Prajitura Bounty Bars

IMG_9806Blat :
125 g unt
100 g zahar
3 oua
3 lg lapte
200 g faina
2 lg cacao
1 lgt cu varf praf de copt
Crema :
300 ml lapte
3 lg rase gris

100 g unt
100 g zahar
100 g cocos
 
Sirop :
3 lg zahar
100 ml lapte
 
Glazura :
200 g ciocolata
50 g unt
4 lg lapte
 
Mod de preparare :
Blat : mixam spuma untul moale de la temperatura camerei impreuna cu zaharul, adaugam apoi treptat ouale si laptele alternand cu faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao. Omogenizam si intindem compozitia intr-o tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se coace.
 
IMG_9761
IMG_9762
IMG_9764
IMG_9765
IMG_9766
Sirop : caramelizam cele 3 linguri de zahar, apoi stingem cu laptele si lasam pe foc cateva minute pana se topeste zaharul . Lasam siropul sa se raceasca, apoi cu el insiropam blatul.
 
IMG_9767
Crema : intr-o craticioara, punem laptele, zaharul, untul si gris-ul, pe foc, amestecand mereu pana se ingroasa. Luam de pe foc si adaugam nuca de cocos. Turnam crema fierbinte peste blatul insiropat.
 
IMG_9769
Glazura : toate ingredientele le punem intr-o craticioara pe foc mic, amestecand pana se omogenizeaza .
 
IMG_9770
Aceasta o intindem peste crema si dam prajitura la frigider petru 3 ore.
 
IMG_9839
IMG_9794
IMG_9806
IMG_9829
O minunatie de prajitura ! 🙂
Pofta buna
 
Sursa : http://www.laurasava.ro/2011/01/16/prajitura-bounty-bars/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

4 Responses to Prajitura Bounty Bars

  1. Pingback: Prajitura Bounty

  2. Pingback: Prajitura Bounty

  3. Dana

    Arată foarte bine! Și gustă la fel de bine cred!
    Siropul innmoaie blatul tare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.