
125 g unt
100 g zahar
3 oua
3 lg lapte
200 g faina
2 lg cacao
1 lgt cu varf praf de copt Crema :
300 ml lapte
3 lg rase gris
100 g unt
100 g zahar
100 g cocos Sirop :
3 lg zahar
100 ml lapte Glazura :
200 g ciocolata
50 g unt
4 lg lapte Mod de preparare :
Blat : mixam spuma untul moale de la temperatura camerei impreuna cu zaharul, adaugam apoi treptat ouale si laptele alternand cu faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao. Omogenizam si intindem compozitia intr-o tava (20*30 cm) tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se coace.












Pofta buna Sursa : http://www.laurasava.ro/2011/01/16/prajitura-bounty-bars/

Pingback: Prajitura Bounty
Pingback: Prajitura Bounty
Arată foarte bine! Și gustă la fel de bine cred!
Siropul innmoaie blatul tare?
nu 🙂