Brownies cappuccino

Print Friendly, PDF & Email
IMG_7561
Blat :
120 g ciocolata amaruie
85 g unt
1 lgt ness (dizolvat in 1 lg apa fiarta)
3/4 pahar zahar
1 lg esenta vanilie
2 oua
1+1/2 pahar faina
un praf sare
1/2 pahar nuci taiate
 
Crema :
150 g branza Almette cu smantana

40 g unt moale
3/4 pahar zahar pudra
1 lgt esenta vanilie
1/2 lgt scortisoara macinata
 
Glazura :
80 g ciocolata neagra
20 g unt
1/4 pahar frisca lichida
2 lgt ness
 
Mod de preparare :
       Blat : Punem pe foc mic, intr-o craticioara ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul si ness-ul dizolvat in 1 lg apa fiarta. Omogenizam, luam de pe foc si adaugam zaharul, esenta de vanilie mixand bine, cate un ou pe rand. Mixam cateva minute pana cand obtinem o crema fina.
 
IMG_7497
IMG_7498
IMG_7499
IMG_7500
Adaugam in aceasta crema : faina, praful de sare si nucile taiate. Eu am pus in faina 1 lgt praf de copt. Compozitia obtinuta o turnam intr-o forma ( 23*23 cm ) tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pentru 20 minute (cuptorul preincalzit
 
IMG_7501
IMG_7502
IMG_7504
IMG_7512
       Crema : intr-un castron mixam branza Almette impreuna cu untul, adaugam apoi zaharul pudra, esenta de vanilie si scortisoara macinata. Intindem crema peste blat si dam prajitura la rece pentru 1-2 ore.
 
IMG_7515
IMG_7516
IMG_7517
       Glazura : punem toate ingredientele intr-o craticioara, pe foc mic, amestecand mereu pana se omogenizeaza. Glazura o lasam sa se racoreasca putin , apoi o intindem cu grija peste crema.
 
IMG_7556
IMG_7557
IMG_7558
IMG_7559
Dam prajitura la rece pentru 1-2 ore sau de seara pana dimineata ,apoi taiem si servim.
 
IMG_7619
IMG_7561
 
Un adevarat deliciu 🙂
Pofta buna !
http://alfinuta.blogspot.ro/2008/08/brownies-cappuccino.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.