Ciulama de pui

 

IMG_7045

Ingrediente :
6 ciocanele de pui
4 lg faina
sare
piper
5 catei de usturoi
4 lg ulei
apa
nucsoara (optional)

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Intr-o oala punem ciocanelele sa fiarba in apa cu sare, timp de 15 minute. Scoatem ciocanelele si le asezam pe un prosop de hartie.

IMG_7035  Intr-o cratita incingem ulei si in el asezam cu grija ciocanele sterse de apa. Le lasam la prajit in cratita , pana se rumenesc putin. Le intoarcem din cand in cand ca sa nu se prinda de cratita.

IMG_7036 IMG_7037  Scoatem ciocanelel (din nou) din cratita si le lasam pe o farfurie. In uleiul din tigaie punem 4 linguri de faina.

IMG_7038  Amestecam, apoi stingem cu apa in care au fiert ciocanelele, treptat, pentru a nu se forma cocoloase.

IMG_7039  Adaugam ciocanelele rumenite putin si mai lasam pe foc, timp de 10 minute.

IMG_7040 Asezonam cu piper si sare (daca este nevoie) si cine doreste nucsoara macinata. La sfarsit , dupa ce stingem focul, punem usturoiul trecut prin presa.(5 catei de usturoi am pus eu) .

IMG_7042
Servim langa o portie de mamaliguta cu smantana ( sau fara ).

IMG_7045IMG_7050

Pofta buna !

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.