Gogosi batute

Ingrediente :
300 g faina
200 ml iaurt
2 oua
3 lg zahar
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
un praf de sare

ulei pentru prajit

Citeste mai mult … >>>

Decor :
zahar pudra

Mod de preparare :
Intr-un castron mixam ouale cu iaurtul, zaharul, zaharul vanilat, praful de sare. La final adaugam faina amestecata cu praful de copt.

Incingem uleiul . Luam cu lingurita din aluat si il punem in uleiul incins. Prajim gogosile la foc mic, pe ambele parti. Le scoatem pe un prosop de hartie absorbant. Peste ele presaram zahar pudra cu aroma de vanilie.
Sunt absolut delicioase  🙂

Pofta buna ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

7 Responses to Gogosi batute

  1. Adina

    Si eu le prepar in acelasi fel,sunt fffff. pufoase!:)

  2. Simona

    Ce pufosenii ai facut!!!

  3. adnia

    recunosc ca m-a atras in primul rand numele retetei…e tare haios!

  4. dulciuri si nu numai

    Minunate! Gogosile pe care mama mi le-a facut de mii de ori in copilarie. Arata tare bine. Pup!

  5. Teobucatar

    Delicioase.nu am facut de mult timp!

  6. Cristina

    De gogosi nu ma satur niciodata! Vreau si eu un castron mare… stiu ca nu mai ai, asa ca imi fac si eu azi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.