Paste carbonara

Share on Facebook210Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0
Ingrediente :
250 g paste linguine
200 g bacon
3 lg ulei masline
2 catei usturoi
2 oua
50 g parmezan ras
sare
piper

Citeste mai mult … >>>

       Mod de preparare : fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele mele au fiert 8 minute, timp in care am taiat baconul fasii si l-am prajit putin in uleiul de masline. Am adaugam usturoiul trecut prin presa de usturoi.
 Peste baconul rumenit am adaugam pastele si 1 polonic cu apa in care au fiert pastele.
       Asezonam cu sare si piper, amestecam putin, apoi adaugam ouale batute cu parmezanul ras. Eu am luat cratita de pe foc pana am amestecat pastele cu ouale, pentru a nu se transforma in omleta, apoi le-am pus din nou pe foc si am mai adaugam 1-2 polonice cu apa in care au fiert pastele. Le-am lasat inca 2 minute .
       O mancare super rapida si absolut delicioasa.
Va doresc pofta buna ! 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

5 Responses to Paste carbonara

  1. Top Cuisine avec Lavi

    Nu refuz niciodata o farfurie de paste carbonara! Mi se par cele mai bune paste!

  2. Adina

    Eu care sunt o mancatoare de paste,carbonara nu au fost inca degustate de mine si nu inteleg cum le-am putut ocoli atata vreme!
    Ce ademenitor arata!:)

  3. Simona

    Cat de delicios arataaaa!! Mor de pofta!!!

  4. diamond

    da, este un deliciu 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.