Oua umplute cu pate

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente :
4 oua
2 lg mustar
2 lg smantana
120 g pate de pui ( sau porc )
piper
sare (daca mai trebuie)

2 portii maioneza
smantana pentru gatit
sare
1 lg zeama de lamaie

Decor :
frunze tocate de marar
piper
ardei rosu (sau gogosar murat)

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Fierbem ouale in apa. Lasam sa se raceasca, apoi le taiem in 2 .
Maioneza o amestecam cu zeama de lamaie si smantana de gatit (aproximativ 5 lg smantana )
Din galbenusuri, pate, mustar, smantana pentru gatit, piper si putina sare facem o pasta. Pentru a omogeniza pasta folosim o furculita.

Punem maioneza cu smantana intr-un castron oval . Peste ea asezam cu grija jumatatile de ou goale, apoi le umplem cu un sprit. Decoram cu frunze de marar tocate, putin piper si ardei rosu.

Pofta buna !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

4 Responses to Oua umplute cu pate

  1. Carol

    Ce bine ti-au iesit. Un an cat mai bun si sanatate.

  2. Lia

    Ce dragute sunt ! 🙂
    Am facut si eu de Craciun . Sunt preferatele mele .

  3. Timea

    Foarte bune >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.