Macaroane cu telemea

Ingrediente :
350 g macaroane
40 g unt
250 g telemea sarata
4 oua
4 lg smantana
50 ml lapte
3 lg parmezan ras

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare : Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, le trecem prin jet de apa rece si le strecuram.
Intr-un castron batem ouale cu o furculita, adaugam telemea sarata data pe razatoarea cu dinti mari, smantana, laptele si omogenizam. Daca mai este necesar se adauga lapte si sare.

       Forma in care vom aseza macaroanele o ungem cu 20 g unt. Turnam macaroanele, iar deasupra amestecul de oua cu branza. Peste punem bucatele de unt ramas si presaram parmezan ras.
       Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Servim macaroanele calde. Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

8 Responses to Macaroane cu telemea

  1. adnia

    ce prezentare superba!

  2. alinutzika

    nu-i piticul meu prin zona ca ma si punea sa-i fac!:)) le adora!

  3. Cristina

    gand la gand… facem schimb? Pup

  4. Mirela Goleanu

    Cristina, facem schimb 😀 Te imbratisez cu drag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.