Piept de pui cu smantana si ciuperci

Share on Facebook1Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Ingrediente :
1 piept de pui
1 ceapa
250 ml smantana
1 borcan mic cu ciuperci (280 g)
1/4 lgt seminte chimen (optional)
1 lg faina
2-3 lg unt
2 catei de usturoi
curry
sare
piper

Citeste mai mult … >>>

Mod de preparare :
Topim untul, apoi adaugam ceapa taiata . Calim cateva minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat cubulete mici, sarea, piperul si lasam pe foc, timp de 5 minute, timp in care mai amestecam din cand.

       Adaugam ciupercile si mai lasam 10 minute pe foc , amestecand din cand in cand.

Presaram curry si omogenizam.
Luam de pe foc si turnam in fir subtire peste pipetul de pui , smantana amestecata cu faina si cu putina apa.

Punem din nou pe foc, timp de 3-4 minute.La sfarsit de tot adaugam usturoiul trecut prin presa .

Servim pieptul de pui cu smantana langa o portie de mamaliguta sau piure de cartofi si o salata de cruditati sau chiar muraturi.

Va doresc pofta buna !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

3 Responses to Piept de pui cu smantana si ciuperci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.