Prajitura cu bulion si nuci

Share on Facebook32Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Prajitura de post

Foi :
320 g faina
2 lg zahar
8 lg ulei
9 lg bulion
1 lg bicarbonat

Sirop
1 ceasca apa
1 ceasca zahar

Umplutura :
200 g nuci macinate
1 borcan mic marmelada de caise

Glazura rece :
80 g zahar pudra
3 lg cacao
1 lg ulei
4 lg apa calduta

Mod de preparare :
       Foi : amestecam toate ingredientele. Bicarbonatul il stingem in putin otet. Omogenizam bine, impartim aluatul in 3 si intindem 3 foi.

Eu am intins foile pe o forma cu d= 30*22 cm. Cine doreste foile groase, le intinde pe o forma mai mica. Foile le lasam in cuptorul preancalzit cam 5 minute.

   Sirop : fierbem apa cu zaharul pana se ingroasa putin, apoi insiropam foile.
   Umplutura : amestecam marmelada cu nucile macinate.
   Glazura : amestecam zaharul pudra cu praful de cacao, adaugam uleiul, apoi apa calduta si omogenizam bine.

Asamblare : Umplutura o impartim in 2 si ungem 2 foi . Foaia de deasupra va fi acoperita de glazura de cacao.

Trebuie sa o incercati pentru ca este foarte buna ! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

6 Responses to Prajitura cu bulion si nuci

  1. dian@

    foarte buna prajiturica asta!imi plac foile cu bulion

  2. ralu

    Ai niste prajituri bune care ma termina, super. felicitari-le meriti din toata inima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.