Cordon bleu

Share on Facebook4Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

IMG_6380

Ingrediente :
1 piept de pui
1 ou
8 felii sunca praga
100 d cascaval
2-3 lg pesmet
2-3 lg faina
1 lg frunze oregano uscate
sare
piper
ulei pentru prajit

Citeste mai mult … >>>

  Mod de preparare : 
Taiem pieptul de pui , apoi acoperim fiecare felie cu folie alimentara si batem cu batatorul de snitele; saram, piperam si presaram oregano uscat ; acoperim farfuria cu folie alimentara si lasam la rece pentru 30 de minute.

Pe fiecare bucata de piept de pui asezam o felie de sunca si o bagheta de cascaval si rulam.

Acest rol il tavalim prin faina, apoi prin ou batut, iar la final prin pesmet.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi asezam rolurile din piept de pui la prajit.

Se scot din ulei direct pe un prosop de hartie sau pe servetele. Servim langa o portie de orez si muraturi sau fiecare dupa gustul lui.

Pofta buna !! Copilasilor le place cel mai mult … 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

4 Responses to Cordon bleu

  1. TeoBucatar

    Foarte bun!Mereu in topul preferintelor,in special la noi:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.