Chiftelute la cuptor

656x440_chiftelute-la-cuptor-144516

Ingrediente :
400 g carne porc macinata
1 ou
3 catei usturoi pisati
1 lg parmezan
1 lg pesmet
1 lg marar verde tocat marunt
1 lg frunze patrunjel verde tocat marunt
1 ceapa mica tocata marunt
sare

piper

     Mod de preparare :
Intr-un castron amestecam toate ingredientele, apoi formam mici bilute pe care le asezam intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt.
Dam la cuptor pana se rumenesc putin; daca le lasam mai mult, se usuca foarte tare.

656x437_chiftelute-la-cuptor-144512 656x437_chiftelute-la-cuptor-144513 656x437_chiftelute-la-cuptor-144514

Servim langa o salata de ardei copti cu usturoi si piure de cartofi sau pilaf de orez etc, fiecare dupa cum doreste. Mie imi plac chiftelutele langa salata de ardei copti si salata de vinete de exemplu …:D

656x440_chiftelute-la-cuptor-144516
Pofta buna !

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon0
fb-share-icon20

10 Comentarii

  1. Licuta Marin

    Nu am facut niciodata la cuptor, dar cred ca sunt grozav de bune!!!Pup!

    Răspuns
  2. nely

    Azi am facut si eu chiftele prajite in ulei dar cu siguranta sunt mai bune la cuptor! Imi plac ale tale!
    Premii frumoase te asteapta pe blogul meu! Pupici!

    Răspuns
  3. Timea

    Si eu le fac la cuptor, sunt mult mai bune asa…mie nu mi usuca deloc si nici nu le intorc de pe o parte pe alta. Dar pun morcovi si cartofi 🙂 Ideea e ca nu le mai prajim in ulei. te pup

    Răspuns
  4. miremirc

    Licuta fa-le in cuptor pentru ca e mult mai lejer…

    Răspuns
  5. miremirc

    Times : nu le-am intors de pe o parte pe alta 🙂 sunt foarte bune cu cartof ras. Asa le face mama.

    Răspuns
  6. In bucatarie cu Aziz

    Super si eu fac uneori in cuptor scapam si de mirosul de prajeala dar si de efectele prajitului pentru organism ,pup o duminica placuta!!!

    Răspuns
  7. diverse

    Ce de bunatati am gasit la tine! 🙂
    Zi frumoasa!

    Răspuns
  8. Dorina

    De porc inca nu am facut la cuptor , am incercat de pui . data viitoare incerc si cele de porc tot in cuptor.

    Răspuns
Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Newsletter

Aboneaza-te si afla in fiecare zi noutatile de pe miremirc.ro

Recomandari

Translate

Similare:

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval

Aperitiv din foietaj cu sunca si cascaval Ingrediente : 800 g aluat de foietaj 250 g sunca feliata 200 g cascaval ras 3-4 lg ketchup (bulion sau sos de rosii) oregano 1 ou seminte de susan   Mod de preparare : Intindem o foaie de aluat de foietaj cu un sucitor,...

Coronita antipasto

Coronita antipasto

Ingrediente : mini mozzarella salam crud-uscat rosii cherry anghinare in ulei masline verzi mini ardei murati busuioc proaspat rozmarin proaspat scobitori otet balsamic Mod de preparare : Toate ingredientele le taiem in 2, cu exceptia anghinarelor care le-am taiat in...

Pasta de fasole cu ardei copti

Pasta de fasole cu ardei copti

Ingrediente : 5 ardei kapia copti 2 catei de usturoi 2 lg unt de arahide 2 lg zeama de lamaie 1 lg boia dulce 250g fasole rosie fiarta sare piper   Mod de preparare : Eu am folosit fasole rosie la conserva pe care am spalat-o in cateva ape reci, apoi am lasat-o...

Pinterest20
Pinterest
fb-share-icon
Facebook0
Instagram0
Follow by Email1